TrafficNews.bgМинимална заплата 800 лв. и минимална пенсия 450 лв. поиска

...
TrafficNews.bgМинимална заплата 800 лв. и минимална пенсия 450 лв. поиска
Коментари Харесай

В Пловдив: Протестиращите стигнаха до общината, искат 800 лв. минимална заплата

TrafficNews.bg

Минимална заплата 800 лева и минимална пенсия 450 лева изиска един от протестиращите пловдивчани - Живко Атанасов. „ Това е минимумът, с който можем да оцелеем “, безапелационен е той.

Автошествието мина през основни пловдивски булеварди, а преди минути хората се събраха пред постройката на общината, скандирайки „ Мафия “. Недоволстващите развяват трибагреника и подават високоговорителя от човек на човек, с цел да може всеки да каже настояванията си, предава  TrafficNews.bg .

„ Не желая минимална пенсия от 170 лева, не желая децата да се разделят на небогати и богати, на българи и роми. Не желая да заплаща по-висок налог, а в това време да не мога да си разреша кола на 2 години “, съобщи гневна пловдивчанка. И риторично попита дали въздухът ще стане по-чист, в случай че заплаща по-високи налози.

„ Засрамете се, българи, една шепа сме, не може всеки да гледа себе си, тъй като по този начин стигнахме дотук. Трябва да сме единни “, съобщи различен протестиращ.

След това започнаха да вадят стотинки от джобовете си и да ги хвърлят пред стълбите на общината. „ За Иван Тотев са, да си построи още един хотел “, обясниха те.

Току-що към протестиращите се причисли и група от 30-ина индивида от Пазарджик.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР