Традицията за носене на брачни халки води началото си от

...
Традицията за носене на брачни халки води началото си от
Коментари Харесай

Годежни пръстени пръстени с вълнуващи истински истории

Традицията за носене на брачни халки води началото си от Древен Рим.

Римските булки са получавали златен пръстен, който да носят на обществени места, и стоманен пръстен , който да носят вкъщи. През 1700 година в Европа са били известни елементарните брачни халки от злато, а в Нова Англия пуританите, които са избягвали лековатите пръстени, са давали напръстници на годеницата си (макар че дамите постоянно са отрязвали върховете им и са ги носели като пръстени).
 За тази Коледа желая да споделям доста повече „ Да “ Edna предлага За тази Коледа желая да споделям доста повече „ Да “
Оттогава това украшение е минало през доста трансформации, тъй като дамите постоянно мечтаят да имат нещо особено. Пък и знаем, че не постоянно дамите са имали правата, които имат през днешния ден, тъй че подобен подарък би ги застраховал в най-лошия случай.

Макар да е правилно, че всички годежни пръстени имат история за описване (като се има поради, че те в действителност имат купата „ най-романтично украшение “), има някои, които имат малко по-заплетени и забавни истории от други.

Вижте кои са те в галерията.
 6 годежни пръстена, за чиято история не подозирате  6 годежни пръстена, за чиято история не подозирате  6 годежни пръстена, за чиято история не подозирате  6 годежни пръстена, за чиято история не подозирате
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР