Традиция е годишната международна научна конференция на ВВВУ Георги Бенковски“

...
Традиция е годишната международна научна конференция на ВВВУ Георги Бенковски“
Коментари Харесай

ВВВУ „Георги Бенковски“ посвети годишната си научна конференция на празника на Военновъздушните сили

Традиция е годишната интернационална научна конференция на ВВВУ „ Георги Бенковски “ да се организира в навечерието на празника на Военновъздушите сили- 16 октомври.

Съорганизатори са Министерството на превоза и известията и Българските военновъздушни сили. Срещата на представителите на науката, образованието и бизнеса се организира в Изнесения комплекс за авиационно обучение на ВВВУ „ Георги Бенковски “ в гр. Плевен на 6 октомври.



Конференцията стартира с гала по удостояването на доктор Красимир Каракачанов със званието " ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА " на ВВВУ " Георги Бенковски ".



В шестте тематични посоки на конференцията се показаха 47 научни отчета. Авторите са представители на 14 обучителни, научни и бизнес институции. Най-разнообразна е тематиката в направление „ Авиационна медицина, логика на психиката и водачество “, следвана от създадените тематики в направление „ Социални, филантропични науки и филологии “, „ Военни науки и средства за поразяване “, „ Електроника, информационна и навигационна техника “, „ Електротехника, автоматика, осведомителни технологии, мехатроника и роботика “ и „ Авиационна и галактическа техника “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР