Традиционният събор на левицата на връх Бузлуджа може да се

...
Традиционният събор на левицата на връх Бузлуджа може да се
Коментари Харесай

Разрешиха събора на БСП на Бузлуджа

Традиционният събор на левицата на връх Бузлуджа може да се организира при съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Това се показва в писмо, изпратено от здравния министър Кирил Ананиев до ръководителя на Националния съвет на "БСП за България " Корнелия Нинова от 16 юли.

"Разрешава се провеждането на събития при претовареност на местата до 50% от общия потенциал, при съблюдаване на физическа отдалеченост от 1,5 метра, при съблюдаване на всички епидемиологични ограничения. Традиционният митинг-събор, отдаден на 129-годишнината от началото на социалистическото придвижване в България е "друго публично мероприятие " по т.3 от посочената заповед ", написа здравният министър в отговор на питане от страна на водача на Българска социалистическа партия.

Неспазването на противоепидемичните ограничения, като отдалеченост и носенето на защитни маски за лице, способстват за улесненото предаване на причинителя на болестта и възникването на нови случаи и огнища, се споделя още в писмото на Ананиев до Нинова.

Кирил Ананиев е безапелационен, че в никакъв случай не е забранявал провеждането на обичайния събор на Българската социалистическа партия на връх Бузлуджа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР