Този уикенд на ще можем да изразим подкрепата си и

...
Този уикенд на ще можем да изразим подкрепата си и
Коментари Харесай

Дарителска акция в подкрепа на Украйна на Mish Mash Fest

Този уикенд на ще можем да изразим поддръжката си и да бъдем съпричастни към хората в Украйна. Дарителската акция ще се организира в границите на Mish Mаsh Fest – на 5 и 6 март в Ларгото в София. Всеки, който желае да подари, ще има опция да го направи, а кутията ще е транспарантна. По-долу можете да откриете описи с дарения, които ще се одобряват на щанда.

Акцията е взаимно проведена от Момичетата от града и .





Сдружение за доброволчески труд Си Ви Ес – България е неправителствена организация, която работи в областта на интернационалния доброволчески продан от 1998 година и е записана публично през 2002 година като организация, работеща в социална изгода. Си Ви Ес – България е клон на интернационалното придвижване за мир и продан на доброволци Service Civil International (SCI: www.sci.ngo), както и пълновръстен член на младежката мрежа за съдействие в Югоизточна Европа – South Eastern European Youth Network (SEEYN: www.seeyn.org).

През 2019 година Сдружението стана член и на гражданското обединяване „ Равни БГ “, което сплотява 30 цивилен организации, които имат вяра в демократичните полезности и работят в областта на отбрана на човешките права, уязвими групи, стабилно развиване, покровителство и други Сдружението беше една от координиращите организации на доброволческата самодейност " Проект Бежанци " от 2010 до 2020 година.

Целите на Сдружението са да разпространява концепцията за доброволческа работа посредством организирането на доброволчески инициативи; да стимулира младежите към интензивност и присъединяване в доброволчески лагери и начинания, да промотира и поддържа интернационалното съгласие и взаимност, обществената правдивост и опазването на околната среда.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР