Този уикенд култовият Bedroom beach официално открива Лято 2019. Партито

...
Този уикенд култовият Bedroom beach официално открива Лято 2019. Партито
Коментари Харесай

Само с деколте не става! Жената трябва да е забавна и щура

Този уикенд паметният Bedroom beach публично открива Лято 2019. Партито ще бъде несравнимо по своя мащаб, искра и атмосфера. Това ни дава съвършен мотив да се срещнем с едно девойките, които подвигат градуса на купона и без които той е неосъществим.


Деница Атанасова е една от тях. Изкусително тяло, заразителна усмивка и хиляди часове прекарани във фитнес залата. Тя е някогашна лекоатлетка, само че през днешния ден не се изявява на пистата, а на сцената. Превърнала е танците от занимание в своя специалност, само че все пак спортът вечно остава в сърцето. Срещнахме се с нея за едно извънредно изявление и ето какво ни показа тя:


- Здравей Деница, ще ни разкажеш ли какво си упражнявала и какво място заема спортът в живота ти?


- Тренирам 5 пъти в седмицата минумум по 2 часа! Ако това не е огромна част от всекидневието, не знам кое е! (смее се) Наистина спортът е целият ми живот. От близо 10 години упражнявам непрекъснато в залата, а преди този момент 7 отдадох на атлетиката. И въпреки че не мога да нарека себе си професионален фитнес играч, тренировките ми много се приближават до сходни критерии. Иначе всеки може да види резултата от тренировките ми още на 7 и 8 юни. Тогава аз, дружно с още 30 актьори, ще се качим на сцената на Bedroom beach, с цел да открием публично Лято 2019. Шоуто се споделя Games of God, а морският бряг ще бъде трансфорат в античен Олимп.

- Кое е най-важното нещо, което научи по време на тренировките?

- Всеки състезател построява у себе си изключителна дисциплинираност, безспорен самоконтрол и непримиримост. За да успееш, е нужно неизменност, огромна доза самообладание, мотивираност, даже и концетрация. Това обаче не е всичко! Нямаш ли хъс за победа, всички други старания могат да отидат напразно.

- Заблуда ли е, че спортистките не могат да бъдат секси?

- Дори не знам по какъв начин и от кое място е тръгнала тази илюзия. Лично за мен е факсимиле. Каква илюзия може да има в едно съвършено женско тяло? Нима точно в него не се крие оня съблазън, който пощурява мъжете?


- Ти си една от най-изкусителните дами на нощна София. Какво е чувството да се качиш на сцената в Bedroom и към теб да са вперени стотици мъжки погледи?


- Благодаря! Може би тук е мястото да кажа, че май множеството похвали, по тази причина по какъв начин наподобявам, ги получавам от дами:) Не знам какво им става на мъжете. Иначе като цяло чувството да танцуваш на сцената на Bedroom е ужасно. Макар, че е мъчно да бъде разказано. Това е композиция от доста пристрастеност, музика, осветяване... Всяко шоу е друго и неповторимо.

- Кое е обичаното ти тематично празненство в Bedroom?

- Две са - първото е Ladies Friday, когато входът за всички дами е безвъзмезден , а самите ние сме доста нежни и женствени. Второто е най-новият ни театър - Beauty Dolls. В него изглеждаме като същински кукли, само че не на конци:) Всичко е доста цветно, пъстро и изкушаващо.



- Може ли една жена да покори мъжа до себе си единствено със съблазън? Какво още би трябвало да има?


-Всички считат, че сексапилът е най-съществен, с цел да покориш един мъж...Но не и съгласно мен! С него може да привлечеш внимание, само че не и да го задържиш. Затова ще ти оказват помощ качества като самонадеяност, женственост, самостоятелност. Мъжете по природа са хищници, те обичат да ловуват. Ето за какво би трябвало да ги провокираш. Трябва да си занимателна и щура, тъкмо каквато съм аз!



-Имаш ли обичан мъжки спорт?

-Нямам обичан, одобрявам всички спортове. Все отново не мога да скрия, че са ми забавни ММА боевете и бокса. Ето в задатък ще ви издам, че това лято Bedroom beach в Слънчев бряг ще е хазаин на най-големия шампионат за бойни спортове в България - MAX FIGHT. Така че на 5 юли още веднъж може да ми зададете този въпрос.
Този уикенд паметният Bedroom beach публично открива Лято 2019. Партито ще бъде несравнимо по своя мащаб, искра и атмосфера. Това ни дава съвършен мотив да се срещнем с едно девойките, които подвигат градуса на купона и без които той е неосъществим. Деница Атанасова е една от тях. Изкусително тяло, заразителна усмивка и хиляди часове прекарани във фитнес залата. Тя е някогашна лекоатлетка, само че през днешния ден не се изявява на пистата, а на сцената. Превърнала е танците от занимание в своя специалност, само че все пак спортът вечно остава в сърцето. Срещнахме се с нея за едно извънредно изявление и ето какво ни показа тя:

Прочети повече на: https://woman.bg/zhulta-shpionka/samo-s-dekolte-ne-stava-zhenata-tryabva-da-e-zabavna-i-shtura.61701.html
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР