Този уикенд феновете на Семейство Симпсън бяха шокирани, когато дългогодишният

...
Този уикенд феновете на Семейство Симпсън бяха шокирани, когато дългогодишният
Коментари Харесай

„Семейство Симпсън“ „уби“ емблематичен герой

Този уикенд почитателите на " Семейство Симпсън " бяха шокирани, когато дългогодишният сериал „ умъртви “ емблематичен воин.

Поддържащата фигура на Лари Барфлай дебютира в сериала през декември 1989 година - преди съвсем 35 години - в премиерния епизод на поредицата, " Симпсън се пече на открит огън " на коледна тема.

В последния епизод - с каламбурното заглавие Cremains Of The Day - феновете научиха, че Лари Барфлай е умрял.

The Simpsons fans are stunned as show KILLS OFF a character featured all the way back in the series premiere episode more than three decades ago
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Лари е бил член на компанията по чашка, посещаваща таверната на Мо и е озвучен от Хари Шиърър, който е прочут с това, че е вдъхнал живот на голям брой персонажи, измежду които Нед Фландърс, господин Бърнс, неговият помощник Смитърс, шеф Скинър и преподобния Лавджой.

Сериалът, който предходната година беше подложен на обстрел от страна на прекомерно чувствителни фенове поради подиуми, в които Хоумър комично удушава сина си Барт, постоянно включваше Лари дружно с доста по-изявения Барни Гъмбъл - смешен алкохолик, чието нечленоразделно държание постоянно краде сцените в бара.

Въпреки че Лари съществува от десетилетия, той в никакъв случай не е заемал значима роля в някой от епизодите и съвсем нищо не се знае за предисторията на героя.

Compleet onverwacht: scenaristen laten ‘Larry the barfly’ sterven in ‘The Simpsons’
— Nieuwsblad.be (@Nieuwsblad_be)
Това се промени с неделния епизод, защото посмъртно бе разкрито, че той се споделя Лорънс Далримпъл.

В епизода Хоумър и другите му другари пиячи изследват изненадващата история на Лари, до момента в който осъзнават, че надали са го познавали.

Феновете на " Семейство Симпсън " реагираха в обществените мрежи със комбинация от изненада и саркастичен потрес на новината за гибелта на второстепенния воин.

Сценаристът на " Семейство Симпсън " Мат Селман, който е съавтор на шоуто дружно с Ал Джийн, се подигра с това по какъв начин личният му сериал пресъздава гибелта на вторичен воин.

'Кой ще почине тази неделя в @TheSimpsons?' - написа той в X (бивш Twitter), като в същото време включи фотоси на Хоумър, Мардж, Барт и Лари.

The Simpsons killed off a fan favorite character after nearly 35 years on the show

Last weekend’s episode, titled Cremains Of The Day, viewers saw the death of Larry the barfly, a regular at Moe’s Tavern, where he eventually dropped dead.

Raise your glasses to Larry the Barfly
— Todd Lambert (@toddlambert)
Дори акаунтът на " Семейство Симпсън " се включи в заниманието, като разгласява изображение на Хоумър и Лари, които похапват " Ангелски крилца " в състезателен бар в парадайса.

Въпреки публичността на гибелта, доста почитатели също по този начин признаха, че даже не са знаели името на Лари.

Въпреки че " Семейство Симпсън " се насочи към унищожаване на някои от по-малко известните си герои, през последните години в него се завърнаха и емблематични лица, в това число озвученият от Албърт Брукс френски кечист Жак.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР