Този тип нарушения, какъвто е случаят с , не могат

...
Този тип нарушения, какъвто е случаят с , не могат
Коментари Харесай

платена публикация
Какво се прави при разширени вени

Този вид нарушавания, какъвто е казусът с, не могат да бъдат излекувани, защото дефектните клапи или повредените сектори не могат да бъдат възобновени до първичното им положение, изключително в случай че са в по-напреднал етап. Има обаче способи за облекчение на признаците и най-малко минимално стесняване. Има и доста информация онлайн, която можете да прочетете, както и препоръки, които пострадали споделят.
Терапия с медицински компресионни чорапи и извършения
С този способ засегнатите сектори се притискат от чорапите. Така клапите се затварят по-добре и посоката на притока на кръв към сърцето се повлиява позитивно. Медицинските компресионни чорапи държат съществуващото заболяване под надзор и оказват помощ да се предотврати развиването на нови проблеми. Компресионните чорапи също имат естетически аспект: те скриват разширените вени на краката.

Този тип лек е от значително значение, защото нелекуваното положение може непрестанно да се утежнява. Изследванията потвърждават успеваемостта на медицинските компресионни чорапи: открито е, че признаци, като тежест или стягане, болежка и отичане, са доста усъвършенствани.
Лекуване на разширени вени: склеротерапия, лазер или хирургично премахване
Вашият доктор би трябвало да реши коя е подобаващата процедура за вас. По-малките наранени сектори могат да бъдат третирани с лазер. При склеротерапията вещество се инжектира в засегнатата област с доста тънка игла. Това води до непрекъснато затваряне. По-големите разширени вени нормално се отстраняват с интервенция. Хирургичните способи са толкоз напреднали, че съвсем няма забележими белези.

Кремовете и геловете за тези проблеми са медикаменти, които задействат мускулите във венозната стена и усъвършенстват противоположния кръвен поток, с помощта на нарасналата разтегливост на кръвоносните съдове.
Какво се случва, в случай че казусът остане нелекуван
Ако положението не се лекува, ще получите оток (подуване). Освен това алените кръвни кафези, наред с други неща, могат да навлязат в тъканта. Те се виждат като типични червеникавокафяви кожни промени по краката.

Язвата на крайници (ulcus cruris venosum) е най-тежката допустима последица от разширени вени. Освен това може да се появи тромбоза, която е доста рискова. Силно целесъобразно е да се лекуват тези проблеми, с цел да не се задълбочат и да прераснат в други, по-сериозни.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР