Този, срещу когото има не знам колко проверки в КПКОНПИ,

...
Този, срещу когото има не знам колко проверки в КПКОНПИ,
Коментари Харесай

Атанасова за Рашков: Този, срещу когото има проверки в КПКОНПИ, ли ще се бори с корупцията?!

„ Този, против който има не знам какъв брой инспекции в КПКОНПИ, ли ще се бори с корупцията “? Такъв въпрос зададе ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по време на брифинг в Народното събрание във връзка кандидатурата на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ (Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество).

Според нея, с цел да бъде вкарано за гласоподаване в Народното събрание предлагането Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ, то следва да бъде отговорено минимум на три въпроса от този, който ще го вкара.

„ Има ли Бойко Рашков инспекции в КПКОНПИ? Има ли? И какъв брой са те? Една, две или три? Колко са инспекциите на Бойко Рашков в КПКОНПИ, тъй като, в случай че сте не запомнили, уважаеми медии, през месец февруари или март на едно от чуванията на господин Цацаров, някогашен ръководител на КПКОНПИ, в Комисията по корупцията той разгласи, че има инспекции за недекларирани имущество и финансови средства или противоречие в КПКОНПИ на господин Бойко Рашков. Питам този ли, против който има, не знам какъв брой, инспекции в КПКОНПИ, ще се бори с корупцията? Абсолютно несериозно наподобява всичко това. Както може би Атанасов се бори с Българска социалистическа партия и депутинизацията. Това е просто нон сенс “, безапелационна бе Десислава Атанасова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР