Този случай не е изолиран и независимо, че в момента

...
Този случай не е изолиран и независимо, че в момента
Коментари Харесай

Евдокия Манева допуска, че казусът с италианския боклук може да е фалшива новина

Този случай не е изолиран и без значение, че сега има неизясненост защо става дума, изцяло е допустимо да се окаже, че това известие в италианските медии не отразява действителността. Това сподели по отношение на случая с 800-те тона отпадък, спрени на италианска територия, в студиото на " Още от деня " Евдокия Манева, някогашен министър на околната среда и водите.

По думите ѝ има три посоки, в които може да се ускори контрола и да се откри какво става в България.
Евдокия Манева, някогашен министър на околната среда и водите: Две от направленията са позволени. Едното е за изгаряне на отпадъка в ТЕЦ-ове или уреди, които имат надеждни уреди и второто е за преработване при избрани условия.
До думите й това може да се ревизира въз основата на разрешителните, които е издавало Министерството на околната среда и водите и инспекциите, които е правило, по-късно, тъй като не е задоволително да издадеш позволение. Добре е да знаеш какво се случва по-късно - дали количеството, което си разрешил, е импортирано, дали то дава отговор по качество на това, което ти си разрешил и какво се случва по-нататък - в действителност ли работят участните уреди и така нататък, продължи Манева.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР