Този сезон тоновете, вдъхновени от кафето са на мода, а

...
Този сезон тоновете, вдъхновени от кафето са на мода, а
Коментари Харесай

15 топ находки с тоновете на кафето, които ще обичате този сезон

Този сезон тоновете, въодушевени от кафето са на мода, а нюансите, въодушевени от еспресото, са изключително известни. Богатият, кондензиран кафяв нюанс на еспресото е повсеместен цвят, който може да се съчетае с разнообразни други цветове и текстури, с цел да създадете изящен и изтънчен външен тип. Еспресо тоновете могат да прибавят дълбочина и топлота към всяко облекло, което ги прави превъзходен избор както за всекидневно, по този начин и за публично облекло. Независимо дали избирате напълно облекло в цвят еспресо или просто добавяте няколко еспресо акцента към дрешника си, тази наклонност сигурно ще издигне стила ви през този сезон.

Друга наклонност, въодушевена от кафето, която превзема стилния свят този сезон, е цветовата палитра, въодушевена от капучиното. Този кремав, бежов нюанс е типичен цвят, който в никакъв случай не излиза от мода и е съвършен за основаване на мека, елегантна визия. Тоновете на капучино могат да се съчетаят с многообразие от други цветове, в това число богати тонове на бижута и дълбоки земни нюанси, с цел да създадете изискан и безконечен външен тип. Независимо дали изберете палто, пуловер или рокля в цвят капучино, тази наклонност сигурно ще добави нотка грациозност към вашия дрешник.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Mao.ge (@mao.ge)

 

За тези, които избират по-светла, по-неутрална цветова палитра, кремавите тонове, въодушевени от лате, са идеалният избор. Тези меки, приглушени цветове са идеални за основаване на комфортен и комфортен външен тип и елементарно се съчетават с разнообразни други цветове и текстури. Независимо дали изберете кремав пуловер, шал или палто в цвят лате, тези тонове сигурно ще прибавят нотка топлота и комфорт към вашия дрешник този сезон. Така че за какво не прегърнете наклонността, въодушевена от кафето този сезон и не добавите няколко богати, топли тонове към дрешника си?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР