Този разговор има смисъл за следващите избори, защото, ако се

...
Този разговор има смисъл за следващите избори, защото, ако се
Коментари Харесай

Борисов след лидерската среща: Този разговор има смисъл за следващите избори

Този диалог има смисъл за идващите избори, тъй като, в случай че се беше провел преди да се раздадат мандатите и партиите или тези, които намерят сечение в третия мандат, се бяха разбрали, ние нямаше да предлагаме държавно управление, допускам и вторите, разяснява пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след лидерската среща с Движение за права и свободи и " Български напредък " по покана на мандатоносителя - Българска социалистическа партия.

Борисов посочи, че, в случай че всичко това беше станало, в третия мандат щеше да бъде определено едно държавно управление вид " Габровски ".

Борисов дефинира днешните диалози като опит да бъде върната парламентарната република , тъй като диалозите за ръководство са в Народното събрание, а не по кабинетите. Ще беседвам с партията да ми даде опция при спешна обстановка, както е сега, и, в случай че има експертно държавно управление, да можем да участваме в диалози с всички, а не да би трябвало единствено водачът да взема решение да пристигна ли на диалози или да не, изясни Борисов тезата си, изразена по време на срещата, че ще търси смяна в решението на конгреса. През Изпълнителната комисия той щял да изпрати до всички структури по места искане те да се произнесат.

Много ясно споделих, ние сме последните, които бихме създали държавно управление са Българска социалистическа партия, само че в това време почитаме тяхната покана , разяснява още водачът на ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР