Този петък киносалоните ще се превърнат в копия на „Хилядолетния

...
Този петък киносалоните ще се превърнат в копия на „Хилядолетния
Коментари Харесай

Маратон с „Междузвездни войни“ – в каква последователност да гледате

Този петък киносалоните ще се трансфорат в копия на „ Хилядолетния сокол “ и ще ни отведат „ в една далечна вселена “. Историята на семейство Скайуокър, която Джордж Лукас стартира да ни споделя преди повече от 40 години, ще приключи с „ Епизод 9: Възходът на Скайуокър “.

Проблемът, с който всеки почитател на поредицата се сблъсква в един миг, е да реши в какъв ред да ги изгледа и дали да гледа всички. Всъщност казусът е толкоз огромен, че феновете на междузвездната поредност са основали 7 метода, по които може да се изгледат всички филми. Ето кои са те:

Ред: Епизод 4, Епизод 5, Епизод 6, Епизод 1, Епизод 2, Епизод 3, Епизод 7, „ Соло “, Епизод 8, „ Rogue One “.

Защо бихте ги гледали по този начин: Това е методът, който предлагам на тези от вас, които ще гледат филмите за пръв път. Така ще се запознаете с историята по метода, по който са я разкрили множеството от нас. Вероятно знаете, че първо излизат епизодите, които описват за рухването на Империята (4-6), а по-късно стартира новата поредност, която споделя за възхода ѝ и за появяването на Дарт Вейдър (1-3). И въпреки че историята няма да върви поредно, няма да изпуснете нищо значимо. Всъщност даже по-лесно ще забележите препратките сред обособените филми.

Снимка: Getty Images

Ред: Епизод 1, Епизод 2, Епизод 3, „ Соло “, „ Rogue One “, Епизод 4, Епизод 5, Епизод 6, Епизод 7, Епизод 8

Останалите 5 разновидността може да прочетете на уеб страницата LadyZone.bg:

В каква поредност да гледате „ Междузвездни войни “ – ето 7 разновидността
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР