Този път всички ще дължим на избирателите много по-ясен отговор

...
Този път всички ще дължим на избирателите много по-ясен отговор
Коментари Харесай

Христо Иванов: Резултатите от предсрочните избори ще са различни

Този път всички ще изискуем на гласоподавателите доста по-ясен отговор какво ръководство си представяме. Това каза  ръководителят на парламентарната група на " Демократична България " Христо Иванов пред публицисти след консултациите при президента Румен Радев за състава на Централната изборна комисия.
Според него в България се следи съществено разбъркване на политическите пластове и нищо няма да е същото в нито едно отношение. Той изрази увереност, че резултатите от предварителните парламентарни избори ще са разнообразни.
" Демократична България " беше подготвена да поддържа ръководство. Искахме да подходим извънредно отговорно и в този парламент. По същия метод ще подготвим и към идващия. Страната би трябвало да има устойчиво ръководство, само че то да е ръководство на смяната ", сподели още той.
По думите му обединяването има екипа и ресурса да поддържа и да взе участие в такова ръководство.
На въпрос дали ще има висока изборна интензивност в разгара на лятото – 11 юли, Христо Иванов уточни, че това зависи от акцията, която партиите ще водят.
" Това е въпрос на това да можем в тази акция да сложим причините пред скоби. Този път всички ще изискуем на гласоподавателите доста по-ясен отговор какво ръководство си представяме. Миналата акция беше доминирана от това срещу какво ръководство сме. Управлението на ГЕРБ завърши. Изпълнихме една от огромните задания. Сега би трябвало да си приказваме за това защо ръководство сме и другата огромна задача, която ни сложиха протестиращите – по какъв начин махаме Гешев. Ще имаме ясни отговори на тези въпроси ", акцентира той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР