Този път обаче крадците са били доста по-изобретателни, защото са

...
Този път обаче крадците са били доста по-изобретателни, защото са
Коментари Харесай

Гепиха гласа на Симона Загорова, за да пробутва капки за отслабване

Този път обаче крадците са били много по-изобретателни, тъй като са откраднали гласа ѝ. Именно нейният различим глас популяризира неизвестен артикул за намаляване, благодарение на който съумяла да смъкна немислимо количество килограми. Симона Загорова признава, че с нея са се свързали много хора и признали, че даже са си купили продукта.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Simona (@simonazagorova21)

Тя разяснява, че по никакъв метод не предлага каквато и да е сходна стока за сякаш да помогне на хората да отслабнат. Споделя, че даже няма визия какво тъкмо има във въпросния артикул и като нищо по подобен метод могат да се оферират и всевъзможни токсини. Така и певицата попадна в клопката на изкуствения разсъдък. Запознати разясняват, че е доста елементарно да използваш нечий глас, тъй като единствено с няколко минути запис може той да се съобщи с изключителна (до 80%) акуратност.

“Колежката ” ѝ по проблеми с сходни хакерски атаки – Виктория Капитонова, бе най-пресният образец по какъв начин се употребяват непознати фотоси, с цел да се основат материали с порнографско наличие. Голите ѝ фрагменти се популяризират необезпокоявано в затворени групи, очевидно профилирани в това. Инфлуенсърката несъмнено не разпознава своите гърди в фотосите, само че очевидно не е задоволително, с цел да може да направи нещо по въпроса.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР