Този ноември с отворени обятия приветстваме едни от най-любимите ни

...
Този ноември с отворени обятия приветстваме едни от най-любимите ни
Коментари Харесай

Стартира продажбата на билети за дългоочакваната продукция на Дисни „Замръзналото кралство 2“

Този ноември с отворени прегръдки приветстваме едни от най-любимите ни герои, които ще се завърнат триумфално, с цел да ни въвлекат в изцяло нова страница от вълнуващата си история. Ключът към предишното ще отвори вратите на бъдещето, а ориста на Елза и Анна, както и на цялото кралство Арендел наподобява предначертана. Но дали е по този начин?

От през днешния ден, 8 ноември, нетърпението да разберем с какво ще ни изненада продължението на тоталния шлагер от 2013 година става още по-голямо с формалния старт на продажбата на билети! Зрителите ще могат да запазят местата си пред огромните екрани и да си подсигуряват приказното преживяване още с премиерата на Замръзналото кралство 2. А най-нетърпеливите почитатели ще могат да се причислят към колоритните герои още на 21 ноември, когато в кината ще има специфични предпремиерни прожекции на кино лентата.

Във втората част на феноменалната анимация ще станем очевидци на това по какъв начин кралство Арендел, едвам освободено от предходното проклинание, още веднъж ще се сблъска с огромни рискове. Елза е призована от тайнствен глас и се трансформира в единствения късмет за избавление на кралството и дома си. Но дали в действителност тя няма да се окаже най-голямата заплаха? Дръзкото странствуване към предишното обаче няма да стартира без неизменимото наличие на радостната компания на Анна, Кристоф, Олаф и Свен, тъй като точно за това са приятелите – да унищожават дружно антични заклинания и да се борят против страшни и разнородни врагове. Режисьори на Замръзналото кралство 2 са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист дружно с Алисън Шрьодер.

Продуцент на кино лентата е Питър Дел Веко. Ролите на български още веднъж озвучават Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра и други Замръзналото кралство 2 превзема кината у нас на 22 ноември на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, a още от 15 ноември Анимато Мюзик/Universal Music Group ще зарадват всички фенове на историята с формалния дебют на саундтрака към кино лентата. Албумът ще бъде разполагаем на физически притежател в онлайн магазин MusicMall.bg. Посрещаме още веднъж обичаните ни герои, които са цялостни с изненади и дружно вървят самоуверено напред без значение от компликациите! Стискаме им палци и ги придружаваме в кината от 22 ноември, а вие се уверете, че ще сте измежду първите, които ще станат очевидци на това незабравимо премеждие.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР