Този невероятен сок се препоръчва на хора, които от години

...
Този невероятен сок се препоръчва на хора, които от години
Коментари Харесай

Този сок връща хората от смъртта

Този необикновен сок се предлага на хора, които от години страдат от онкологични болести, защото може да укрепи имунната система, да усъвършенства кръвната картина и да възвърне силата на човек.

Сокът е елементарен за подготвяне и има единствено един минус — не е с доста прелестен усет. Ползите обаче, са толкоз доста, че по-добре се примирете с единствения му минус.

Основните съставки в сока са моркови и цвекло.

Препоръчва се на хората, страдащи от рак в продължение на десетилетия, защото може да противодейства на резултатите от стандартните ракови лечения.

Смята се, че сокът е толкоз лечителен, че връща хора от мъртвите.

Но освен за заболели хора могат да пият тази чудодейна напитка. Можете да го пиете, когато се чувствате изтощени или депресирани и като превантивна мярка против заболявания.



Ето по какъв начин сами да извършите напитката:

Съставки:
1 кг цвекло
1 кг мед
1 лимон
1/2 кг моркови
3 портокала
3 ябълки

Начин на подготвяне:
Приготовлението е доста просто — единствено смесвайте съставките, изброени нагоре и ги пасирате, до момента в който се получи хомогенна примес. Червеникавата течност може да се съхранява в бутилки в хладилника. За най-хубави резултати, консумирайте заран на празен корем. Пийте сока всеки ден и ще се чувствате доста по-добре единствено за 10 дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР