Този малък крайбрежен град, благословен с красиви сини води, цветни

...
Този малък крайбрежен град, благословен с красиви сини води, цветни
Коментари Харесай

Идиличен крайбрежен град в Обединеното кралство, наречен „Малка рибна крепост“ със собствен „Оазис на спокойствието“

Този дребен крайбрежен град, блажен с красиви сини води, цветни крайбрежни къщи и три превъзходни плажа, е една от най-красивите ваканции в Обединеното кралство дестинации.

Тенби в югоизточен Уелс наподобява като нещо, което бихте намерили на гръцки остров, в случай че не беше нормандският палат от 12-ти век с аспект към плажа. Живописният град е дом на три плажа, в това число Castle Beach, North Beach и South Beach. Castle Beach е песъчлив плаж, където летовниците могат да се насладят на сладолед и весло на златния пясък. Защо по-късно не хванете лодка до прилежащия остров Калди от близкото пристанище.

Остров Калди е благосъстоятелност на монаси и е дом на популярен манастир, като туристите, които пътуват еднодневно, са добре пристигнали на острова от Великден до октомври. На 20 минути с лодка от Tenby, свещеният остров е населяван от общественост от цистерциански монаси.

След като разгледате острова, за какво не спрете на релаксиращия плаж Priory, с цел да се потопите в сините води или просто да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР