Този коментар направи пред БНР журналистът Мартин Карбовски във връзка

...
Този коментар направи пред БНР журналистът Мартин Карбовски във връзка
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: Политическите чакали от ГЕРБ обвиняват. Това е политическо мършоядство

Този коментар направи пред БНР журналистът Мартин Карбовски по отношение на случая, при който 45 души починаха, откакто пътнически рейс с македонска регистрация се възпламени на автомагистрала " Струма ".

" Маркировка и осветяване в тази страна няма. Това е, в случай че приемем пътната маркировка като метафора. Нощно време в България не би трябвало да се кара.... Онова, с което се хвалят, са несертифицирани автомагистрали, които някой използваше, с цел да се хвали по малкия екран.... Това е злокобно, което чуваме.

Това, което не сме довършили, е отвоюването на страната от ГЕРБ, от парите, властта и медиите на една партийна система, която проникна в костите и лимфната система на страната. Това е обвързване на Румен Радев. Трябва войнствено да си отвоюваме страната

Имаме сериозен проблем с говоренето. Медиите не престават по инерция да работят за една власт и се чудят дали са си тръгнали ГЕРБ от власт.... Виждаме микрофонодържачите на ГЕРБ, които не вършат публицистика.... Трябва да сме сериозни към всички, само че като не сме сериозни към остарялото, по какъв начин да сме сериозни към новото ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР