Този кабинет не получи толеранс от 100 дни от нито

...
Този кабинет не получи толеранс от 100 дни от нито
Коментари Харесай

С какви нагласи партиите тръгват към предсрочни избори?

Този кабинет не получи толеранс от 100 дни от нито една институция, считат от Българска социалистическа партия и обясниха за какво връщат мандата.

" Поради бойците на статуквото, заради това, че моделът ГЕРБ-ДПС има своя батальон в Народното събрание, дори два - " Възраждане " и Има Такъв Народ ", сподели Иван Ченчев.

" Продължаваме промяната " оцениха високо свършената работа.

" Ние даваме добра оценка на работата на обединението, която в последна сметка се оказа, че е тройна с един подправен състезател. Мисля, че в изискванията на рецесии, които се струпаха във времето на това ръководство се справихме добре с това да сложим тематиката за смяната на страната в посока едно положително бъдеще за разлика от модела Борисов, който наследихме ", сподели Андрей Гюров.

От " Демократична България " споделят, че са създали всичко допустимо да предотвратят тези предварителни избори.

" Но не успяхме, тъй като Бойко Борисов и Ахмед Доган, с мощната поддръжка на Слави Трифонов пращат страната на избори. Бях осведомен още през март от мой непосредствен с положителни позиции в бизнеса и енергетиката. Той още март месец пристигна и ми сподели " държавното управление си отива, тъй като Има Такъв Народ и Борисов са се разбрали ", сподели

В последните дни българското общество разбра, че " ИТН " е била права за всичко, споделя Станислав Балабанов. " Оказахме се излъгани от лъскавата опаковка на хора, посочили дипломите си от непознати университети ". След себе си оставиха само и единствено неистини ".

ГЕРБ-СДС гледат към идните избори и показаха повода за края на кабинета " Петков ".

" Заговорът сред Корнелия и Петков смъкнаха това държавно управление. Корнелия се отдалечава от президента, това, че нашата оценка се приближава до неговата за кабинета, не значи че сме се сближили. Кабинетът го смъкна ареста на Бойка Борисов ", сподели Тома Биков.

Движение за права и свободи не одобряват обвиняванията на ръководещите, че поради опозицията се отива на избори в условия на рецесии. Приемат ги със смях.

" За кафявото откъм гърба на някои хора мисля, че други не са отговорни. Да се погледнат в огледалото! Благодаря ви! ", сподели Мустафа Карадайъ.



Предизборната акция като че ли стартира още през днешния ден - в Народното събрание. Първи конфликт - Българска социалистическа партия против " Възраждане ".

" Възраждане " през вчерашния ден поддържаха контракта, ратификацията на контракта за самолетите F 16. Възраждане са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъса за гласове. Което апропо ни слага въпроса за моралния образ на Костадин Костадинов ", сподели Александър Симов.

" От патерицата на " Възраждане " - Българска социалистическа партия още веднъж са се увлекли във волни съчинения. Българска социалистическа партия има сериозен проблем, тъй като няма да влезе в идващия парламент. Но като оставим настрани несериозните тематики като Българска социалистическа партия, имахме преди час и половина среща със заместник-министрите на... ", сподели Костадин Костадинов пресечен от Явор Божанков от Българска социалистическа партия, който минава пред камерите по време на брифинга на " Възраждане ".



Последва втори конфликт сред " ИТН " и Българска социалистическа партия. Поводът - неналичието на кворум за разгледане на антикорупционното законодателство. От партията на Трифонов упрекнаха левицата. Последваха брифиг след брифинг и замяна на реплики - коментирано ли е името на Асен Василев за министър председател.

" Свиленски, знам, че стоиш на брифинга и се опитваш да лъжеш, само че това не ти оказва помощ. Същите тези хора - ходеха с мандата под мишница и говореха по какъв начин ще пишем стратегии по тази причина по какъв начин ще се оправим с рецесията. Всъщност същите тези хора са били на други срещи ", сподели Станислав Балабанов.

" И господин Балабанов, и господин Тошко Йорданов и госпожа Ива Митева одобриха кандидатурата на Асен Василев за министър-председател. И никакви заприказва, и никакви срещи някъде другаде не е имало ", сподели Георги Свиленски.

А оценката за свършеното и несвършеното - ще дадат гласоподавателите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР