Този февруари онлайн ритейлърът влиза в ролята на Купидон със

...
Този февруари онлайн ритейлърът влиза в ролята на Купидон със
Коментари Харесай

Love is the key с eMAG

Този февруари онлайн ритейлърът влиза в ролята на Купидон със специфична сантиментална апаратура в центъра на София, дарове и хрумвания за празника на любовта

И тази година сърцето с катинари на eMAG ще даде опция на столичани и гостите на града да прибавят романтика за празника на любовта. Между 11 и 14 февруари, на бул. „ Витоша “, до паметника на Алеко Константинов, ни чака специфичната апаратура на онлайн ритейлъра Love is the key. През четирите дни, от 11 до 22 часа, всички искащи могат да закачат собствен катанец на огромното eMAG сърце, персонализирайки го с букви, и по този начин да станат част от известната по целия свят символика за влюбени.

А това напълно не е всичко – тъй като няма такова нещо като прекомерно доста романтика, и от eMAG чудесно го знаят. Ако се снимаш със сърцето и своето пояснение в обич и споделиш в Instagram с #eMAGMoments, участваш в игра за 14 ваучера за извършване на покупки от онлайн платформата на стойност 50 лева, които ще бъдат изтеглени на томболен принцип. За тези, които желаят да покажат, че са подготвени да посрещнат любовта в живота си, е другата игра на инсталацията. В нея можеш да се опиташ да отключиш един от катинарите на eMAG, избирайки от няколко ключа – в случай че успееш, участваш в игра за един от 50 ваучера на стойност 20 лева, които също ще бъдат разпределени на томболен принцип. Пълните правила на двете игри са на този линк.

На инсталацията ще се подаряват и тематични стикери с вдъхновяващи послания, които да ни припомнят дълго, че любовта е ключът към всичко.

А за тези, които към момента не са избрали подарък за половинката или за себе си, на помощ идва селекцията на eMAG с хрумвания за празника.

 

За eMAG:

Основана през 2001 година в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни сдружения в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията непрекъснато влага в услуги, основани на технологии, които оказват помощ на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се оферират повече от 2 250 000 продукта от разнообразни категории, в това число смарт телефони, джаджи, тв приемници, преносими компютри, домашен уреди, артикули за бебета и играчки, артикули за дома и градината, за хубост и персонална грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се оферират от eMAG и над 2 000 000 от над 5000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща комфортно извършване на покупки посредством опция за доставка до над 3000 точки за приемане (куриерски офиси, клоновете на Български пощи, пощенски автомати),  с голям брой варианти за заплащане (онлайн, потребителски заем, натрапен платеж) и комфортно мобилно приложение. www.emag.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР