Този февруари, един от най-иконичните герои от пантеона с легендарни

...
Този февруари, един от най-иконичните герои от пантеона с легендарни
Коментари Харесай

Играй и спечели с Novinite.bg и „Невидимия“

Този февруари, един от най-иконичните герои от пантеона с именити кино чудовища на Юнивърсал, се завръща на огромен екран в напрегнатия хорър-трилър Невидимия. Вдъхновен от класическия приказен разказ на Хърбърт Дж. Уелс, филмът споделя съвременна приказка за вманиачаването на един талант, за изкривената визия за обич и владеене, и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа.



Режисьор, сценарист и изпълнителен продуцент на Невидимия “ е един от основателите на поредицата Убийствен пъзел Лий Уанел, а продуценти са майсторът на актуалния хорър Джейсън Блум и Кайли дьо Фресне (Upgrade, The Sapphires). В функциите с изключение на Елизабет Мос влизат Хариет Дайър, Олдис Ходж, Сторм Рийд и ОливърДжаксън-Коен.

За да отбележим премиерата на кино лентата Невидимия “ , която ще бъде на 28 февруари 2020 година, даваме опция на двама от вас да завоюват двоен билет за кино лентата.

За да се включите в играта, напишете в коментар под публикацията:

1. От романа на кой създател е въодушевен кино лентата?

2. Отбележете (тагнете) ваш другар, с който бихте гледали кино лентата.

Забележителната дарба на Елизабет Мос да бъде изцяло естествена пред камерата и не просто да играе, а в действителност да изживява страстите на своите героини, печели вниманието на режисьора и сценарист на кино лентата Лий Уанел (Убийствен пъзел, Upgrade, Коварен капан 3). За облика на Сесилия е нужен артист, който може да изиграе човек, губещ разсъдъка си, по доста същински и достоверен метод. И за Уанел този артист без съмнение е Елизабет Мос, която съумява да придаде нужната достоверност на героинята си. По думите на режисьора точно „ невероятната ѝ игра прави невидимото толкоз ужасяващо “. А ужасът от това, което не можем да забележим, само че знаем, че е там, ще ни застигне на 28 февруари

Имате време от през днешния ден до 3 март в това число спечелилият ще бъдат оповестени на 4 февруари в Novinite.bg и в формалната ни Facebook страница.

Желаем Ви триумф!

*Играта се провежда от уеб страницата Novinite.bg, който е част от интернет медийна група " Новините " ЕАД.

* " Новините " ЕАД се задължава да НЕ дава персоналните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта значи, че сте съгласни с Общите правила за прилагане на " Новините "

ЕАД, както и с формалните правила на играта.

Станете част от Novinite.bg във Фейсбук!

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР