Този бюджет ще го подкрепим като междинен. Имаме претенции, но

...
Този бюджет ще го подкрепим като междинен. Имаме претенции, но
Коментари Харесай

Борисов: Ще подкрепим този бюджет като междинен

Този бюджет ще го подкрепим като промеждутъчен. Имаме искания, само че чисто политически акт е, той да бъде подсилен. Срещнах се с нашите депутати в този бюджет - за полицията, за обществените служащи, за пожарната, ще го вкараме като наше предложение, само че за следващия след 2-3 месеца, се разбрахме доста по задълбочено да се направи и в други проблематични сфери. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов. 

" Това е бюджет едвам на месец, в случай че започнат да се случват повече в браншовете, ще има повече триумф, по тази причина съм оптимист за идващия бюджет. Гарантираме нарастване на пенсиите, учителските заплати, има опция за леки корекции в културата, образованието, археологията, вероизповеданията, с такива " дребни пари " за бюджета може да се получи по-добър резултат ", добави Борисов.

Димитър Главчев е номинацията на ГЕРБ-СДС за ръководител на Сметната палата, заяви ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова. Тя посочи, че срокът за номинации изтича през днешния ден.

Номинацията на ГЕРБ-СДС, която е утвърдена от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “, е на Димитър Главчев, съобщи Атанасова и посочи, че през днешния ден ще бъде импортирана в деловодството на Народното събрание.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР