Този августзаконът на джунглата е единственият, който има значение. Световната

...
Този августзаконът на джунглата е единственият, който има значение. Световната
Коментари Харесай

Борим се за оцеляване със „Звярът“ само в кината от 12 август

Този августзаконът на джунглата е единственият, който има значение. Световната звезда Идрис Елба (Бързи и гневни: Хобс и Шоу) и режисьорът Балтазар Кормакур (Еверест) ще ни отведат надълбоко в красивите, само че рискови простори на африканската савана и ще ни изправят лице в лице със Звярът. В ускоряващия пулса под напрежение трилър, татко и двете му дъщери се оказват преследвани от великански яростен лъв, жаден за човешка кръв. Борете се за оцеляване – в природата има място единствено за един висш див звяр.

В Звярът неотдавна овдовелият доктор Нейт Даниелс (Идрис Елба) взема решение да реализира от дълго време планувано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, с вярата още веднъж да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се насочат към резерват за диви животни, поддържан от техния дълготраен фамилен другар и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли), само че това, което стартира като умерено странствуване в търсене на нравствен покой и фамилно съгласие, се трансформира в кошмарна битка за оцеляване. По петите им е голям свиреп лъв, който, след конфликт с бракониери, вижда всички хора като плячка.

Ще успее ли Нейт да избави фамилията си? На какво е кадърен човек, с цел да оцелее и допустимо ли е да завоюва в неравностойна борба с дивата природа? Отговорите ще открием в спиращия дъха под напрежение трилър Звярът, открояващ се с вълнуваща история, красива визия и  високо равнище на продукция, които слагат кино лентата измежду най-качествените представители на creature feature жанра.

Режисьор на Звярът е Балтазар Кормакур (Еверест), а сюжетът е дело на Райън Енгъл (Rampage: Унищожителите), по концепция на Джейми Праймак Съливан. Продуценти са Уил Пакър (Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Балтазар Кормакур, а изпълнителни продуценти са Джейми Праймак Съливан и Бърнард Белю. В функциите са Идрис Елба, Шарлто Копли, Аяна Хали (This is Us), Лий Сава Джефрис (Empire), Мелани Джарнсън и други

Звярътдебне единствено в кината от 12 август.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР