Toyota представи първата хибридна версия на своя Land Cruiser, която

...
Toyota представи първата хибридна версия на своя Land Cruiser, която
Коментари Харесай

Toyota допълва емблематичния Land Cruiser с хибридна версия

Toyota показа първата хибридна версия на своя Land Cruiser, която ще бъде показана първо в Северна Америка и някои други основни пазари. Японската автомобилна компания се стреми да върне на картата своето емблематично спортно транспортно средство с огромен марж на облагата.

Най-големият производител на коли в света по продажби съобщи, че ще създава новия модел, който води началото си от 1951 година, в два завода в Япония и ще ги доставя в чужбина оттова.

Новият модел ще се продава най-вече, само че не извънредно, като хибрид в Съединените щати, което ще даде опция на съществуващите притежатели на по-малко икономични коли Land Cruiser да преминат към по-чисти коли, сподели Хироки Накаджима, основен софтуерен шеф на Toyota.

Ние ще предложим транспортни средства, на които клиентите се надяват “, сподели той.

Моделите Land Cruiser са относително огромни коли, които се продават с по-голяма облага за Toyota, тъкмо както е казусът с някои други модели, като нейния ван Alphard, сподели Сейджи Сугиура, анализатор в Tokai Tokyo Research Institute.

Land Cruiser и Alphard имат висок марж на облага даже под марката Toyota “, сподели Сугиура, добавяйки, че той ще се увеличи още повече, в случай че моделите се продават под марката Lexus.

Новият Land Cruiser ще бъде разполагаем в Япония през първата половина на 2024 година и ще пристигна в Съединените щати напролет на същата година, споделиха от Toyota, добавяйки, че целесъобразните цени на дребно в Съединените щати ще стартират от 50 000 $.

Toyota съобщи, че ще предложи бензинови и дизелови версии на новия Land Cruiser на някои пазари, като Западна и Източна Европа и Близкия изток, а също по този начин ще пусне по-малка версия на Land Cruiser в Япония през зимата.

Land Cruiser и Lexus LX и GX, които са първокласни SUV модели, са продали общо 11.3 милиона бройки към края на предишния месец, сподели Toyota.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР