Тoyota обяви пускането на европейския пазара на високата модификация на

...
Тoyota обяви пускането на европейския пазара на високата модификация на
Коментари Харесай

Тoyota пуска на европейски пазар Corolla комби кросоувър

Тoyota разгласи стартирането на европейския пазара на " високата " трансформация на комбито на Corolla Touring Sports. Тя е създадена в съдействие с американския производител на колела TREK. Петвратата кола е получила модифицирано окачване с повишен клирънс, спомагателна отбрана на каросерията, както и редица промени във външната и вътрешната част.

Версията TREK може да се разграничи от общоприетото комби на модела Corolla Touring Sports с помощта на специфични 17-цолови алуминиеви джанти, пластмасова отбрана за долната част на тялото и модифицирана черна решетка на радиатора с пчелен модел. В допълнение, инженерите модернизираха окачването, увеличавайки просветът с 20 милиметра.
 Снимка 444473
Източник:

Вътре в салона има осъвременено табло с декоративни облицовки от дърво, лога с името на модификацията TREK, както и цифрово табло с диагонал от осем инча. В листата на оборудването: адаптивен круиз надзор и заден похлупак с електрическо задвижване.

Двигателна гама включва 1,8-литров бензинов мотор със 120 конски сили. както и двулитров елемент, който генерира 180 конски сили. И двата мотора работят в тандем с вариатор. Машината е с предно предаване.
 Снимка 444471
Източник:

Toyota към този момент даде 16 такива автомобила на тима за колоездене Trek-Segafredo. Цената на комбито, което ще се появи на пазара, ще бъде оповестена по-късно.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР