Той засегна и катастрофата с Георги Семерджиев в София.Нарастват случаите

...
Той засегна и катастрофата с Георги Семерджиев в София.Нарастват случаите
Коментари Харесай

Шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев: За няколко дни заловихме над 70 дрогирани шофьори

Той засегна и злополуката с Георги Семерджиев в София.

Нарастват случаите на хора, хванати да карат след приложимост на алкохол и опиати. Статистиката показа шефът на Столичния КАТ Тенчо Тенев в студиото на „ Събуди се ”. Той уточни, че за интервала от 6 до 29 юли единствено на територията на София са хванати над 70 души, карали след приложимост на опиати.

„ От началото на годината до момента имаме растеж със 120 - 130 броя, по отношение на предходната. Наркотиците са повишени доста. В последно време се оказа, че ръководят МПС-та след приложимост на опиати повече, в сравнение с с алкохол ”, означи той.

Тенев разяснява, че полицията хваща от ден на ден младежи, които ръководят коли след приложимост на упойващи субстанции. „ Това е проблем за обществото ”, означи началникът на Столичния КАТ. Основните опиати, които младите използват, са амфетамини, марихуана и напоследък зачестяват случаите с кокаин.

Той засегна и злополуката с Георги Семерджиев в София, при която починаха две дами. Тенев разяснява проблема с военния прокурор, който е бил на място. „ Отивайки на място в действителност видяхме по какъв начин стопира автомобил и излезе човек, който познах. Той също е минавал инцидентно оттова. Съдейства ни, с цел да можем да задвижим по-бързо процедурите. Впоследствие разбрах, че е боен прокурор. Обади се и на мястото пристигнаха дежурни прокурори и започнаха процесуално-следствени дейности ”, описа Тенев.

Наскоро беше изговорена тезата, че става въпрос за човек, непосредствен до основния прокурор Иван Гешев. „ Не имам вяра в хипотези. Ние с военния прокурор стояхме много време на едно място. Той ми сподели, че е бил някъде и пътувайки е видял злополуката и е спрял там. Не мога да кажа дали е преднамерено, или не ”, изясни още началникът на Столичния КАТ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР