Той заедно с други кандидати от листата на БСП проведоха

...
Той заедно с други кандидати от листата на БСП проведоха
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: Това, което БСП успя да постигне за месеци, за десет години не е правено!

Той дружно с други претенденти от листата на Българска социалистическа партия организираха среща в Българово и срещнаха жителите с акцентите на предизборната платформа

Среща с поданици на Българово организира лидерът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ за 2- ри МИР-Бургас инж. Петър Кънев. Той беседва с поданици на града и дружно с претенденти за народни представители от листата на социалистите направи обход в обитаемото място, с цел да се запознае със положението на инфраструктурата. В срещата се включиха Станимир Баев, Тодор Байчев, Чанко Мирчев, Георги Георгиев, Паруш Парушев, общинският водач на Българска социалистическа партия в Бургас Живко Господинов и регионалният ръководител на Съюз на дамите – социалистки в Бургас Тинка Желязкова.

„ Ситуацията е доста комплицирана. България от доста тежка политическа рецесия в влезе в икономическа рецесия. Ситуацията в Украйна е доста тежка и не е ясно по какъв начин ще се развият нещата “, сподели инж. Петър Кънев. Той показа себе си и своите сътрудници и благодари на присъстващите за поддръжката. Водачът на листата още веднъж изрази убеденост в положителния резултат, който чака социалистите да имат на идните парламентарни избори.

„ Това, което успяхме да реализираме за тези седем – осем месеца последните 10 години не е правено. Получени бяха доста обществени придобивки. За бизнеса също се направиха значително неща. Най-вече с цената на електрическата енергия “, съобщи още инж. Кънев.

Той срещна присъстващите с акценти от предизборната платформа на обединението и направи къс разбор на политическата конюнктура в страната сега, като изясни какво съгласно него може да се чака след изборите. Инж. Кънев отговори на настоящи въпроси и изслуша мненията на жителите. Разисквани бяха и разнообразни проблеми от районен темперамент.

Кандидатите за народни представители направиха подаяние за пенсионерския клуб в Българово, което включва електроуреди, предопределени за обзавеждането на залата.
 Инж. Петър Кънев, дружно с претендентите за народни представители от листата на социалистите, направиха обход в обитаемото място, с цел да се срещнат със положението на инфраструктурата  В срещата се включиха Станимир Баев, Тодор Байчев, Чанко Мирчев, Георги Георгиев, Паруш Парушев, общинският водач на социалистите в Бургас Живко Господинов и регионалният ръководител на Съюз на дамите – социалистки в Бургас Тинка Желязкова
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР