Tой успокои политическите борби и напрежението със съседите. В знак

...
Tой успокои политическите борби и напрежението със съседите. В знак
Коментари Харесай

Коментар на водещия: Там и тук

Tой успокои политическите битки и напрежението със съседите. В знак на взаимност, макар разликите, той изпрати помощ за потърпевшите от земетресението в Турция.

В началото постоянно се търси така наречен „ зона на вероятното единодушие “

Само за четири години, се промени връзката на жителите с страната, а електронните услуги, съществено понижиха бюрокрацията. Напук на инфлацията, депутатите взеха решение да смъкват корпоративния налог и да усилят минималната заплата. Защото ръководещите разбираха, че по-големите обороти на компаниите означаваха повече данъчни приходи и повече вложения.

Повече вложения доведоха до икономическия напредък, който е двойно по-висок от междинния еврозоната, което е цяло знамение предвид на обстановката в района. Бизнес-климатът се усъвършенства.

Дни като днешния ни учат да сме признателни, че сме тук, тъкмо в този миг и че сме дружно

Не инцидентно Бил Гейтс избра тъкмо тази страна за своя " IT Hub на Балканите ", което бетонира страната като IT център в района. Само преди 10 години, страната беше пред банкрут, само че от няколко месеца тя още веднъж може да тегли заеми от пазарите с рента, съизмерима с най-силните европейски стопански системи.

Но с цел да не се заблудите, че имам предвид някой различен, или някоя друга страна – приказвам ви за... Гърция и нейния министър председател Мицотакис. Наречени преди седмица от списание " Икономист " – " Европейска история на триумфа ".

Но дано продължим

Те към този момент имат Брутният вътрешен продукт на глава от популацията, нахвърлящ 60% от междинния за Европейския съюз. Въпреки инфлацията, стопанската система им порасна съвсем с 5% в тази трагична година, а проектът за възобновяване и резистентност беше изработен по този начин, че за строителство да отидат рекордните 17 милиарда евро.

На страната ще са нужни служащи, доста служащи, тъй като с тези пари страната доста бързо може да реши проблемите със своите пътища за десетилетия напред. Пътища ли? Страната се готви за асимилиране на 80 милиарда евро през идващите 4 години, което значи, че при положително обмисляне, страната последователно се трансформира в нещо доста друго.

Ето за какво хиляди се завръщат от чужбина

Но с цел да не се заблудите, че имам предвид някой различен, или някоя друга страна – това са икономическите индикатори сега на Румъния...

След тези данни за обстановката там, единствено да не не помни да пожелая на политиците тук – все по този начин приятни договаряния.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР