Той смазал с юмруци главата на 19-годишното момиче пред очите

...
Той смазал с юмруци главата на 19-годишното момиче пред очите
Коментари Харесай

27-годишният Теньо, пребил до смърт Ивета, бил дрогиран

Той смазал с юмруци главата на 19-годишното момиче пред очите на 3-годишния им наследник

27-годишният Теньо Енчев, арестуван за гибелта на 19-годишната си другарка Ивета Тинева, е бил пийнал и дрогиран по време на побоя, научи " 24 часа ".

Той употребявал опиати и преди случая, има данни, че момичето също е вземало понякога, разкриха осведомени.

По време на зверския побой, при който Теньо безусловно смачкал главата на Ивета с юмруци, в дома им в Айтос бил и 3-годишният им наследник.

След като Ивета се срутила безжизнена на земята уплашеният Теньо се обадил на баба си. Възрастната жена живее в близкото село Лясково и постоянно пособия финансово на внука си, описаха локални.

Едва откакто тя пристигнала в дома на Теньо и Ивета се обадила на тел.112.

След задържането му Теньо признал за побоя. Натривки от кокалчетата на юмруците му и от кожата под ноктите са открили съществуване на кръв и ДНК на жертвата, научи " 24 часа ".

Очаква се всеки миг 27-годишният мъж да бъде арестуван с прокурорско разпореждане за период от 72 часа.

Той е престъпно проявен, лежал в пандиза за обири. Преди към година в полицията в Айтос постъпил сигнал от съседи за скандал в дома на Теньо и Ивета на ул. " Хаджи Димитър ", само че Ивета не подала тъжба.

" По случая са извършени голям брой оперативно-следствени дейности, известена е окръжната прокуратура. Изчакваме аутопсията, с цел да се откри метода, по който е настъпила гибелта на момичето ", сподели пред наш кореспондент шефът на Областната дирекция на полицията в Бургас старши комисар Калоян Калоянов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР