Той ще погледне в очите ви, наистина ще ви се

...
Той ще погледне в очите ви, наистина ще ви се
Коментари Харесай

Правилният човек ще ви обича, без да иска нещо в замяна

Той ще огледа в очите ви, в действителност ще ви се довери. Ще ви види същински. И ще обича минусите ви, тъй като те ви вършат специфични...

Любовта му няма да е съвършена, тъй като самият той няма да бъде съвършен. Той ще не помни за значими неща от време на време, ще закъснява от работа, ще се обади по-късно, ще каже неверните думи... Работата е там, че той е просто човек, който ви обича с цялото си сърце!

За да ви направи щастливи, той ще направи всичко допустимо. Всичко, което е по силите му.

Той ще направи неточности, само че ще се учи от тях, с цел да не съсипе всичко идващия път.

Понякога ще каже неверни думи, тъй като не постоянно ще знае по какъв начин най-добре да ви поддържа. В същото време той ще бъде там – ще ви прегръща и ще ви слуша.

Той ще помни дребните неща, които ви карат да се усмихвате. Той ще се появи на прага на къщата с подарък, който е купил, тъй като това му припомня за вас. Такъв човек ще ви разреши да вземете последното парче пица, даже когато самият той желае да го изяде.

Той ще ви пусне в своя свят, тъй като ще ви се довери.

Той ще ви покаже най-хубавото от себе си и своите уязвими страни, които нормално крие от света.

Този мъж ще ви поддържа, когато се чувствате уверени в своите качества, и ще даде дребен „ пестник “, когато загубите религия в себе си. Такъв човек няма да ви разреши да се откажете в сложни моменти от живота. Той постоянно ще ви въодушевява да станете по-добър човек.

Той ще огледа в очите ви и в действителност ще ви се довери!

С него ще почувствате, че сте намерили своя дом в сърцето му.

Правилният мъж няма да ви разреши да се чувствате смутени или несигурни в една връзка. Той няма да се подиграва с вашата неумелост в каквито и да било неща. Той в никакъв случай няма да ви напусне, когато сте създали неточности или сте се държали зле.

Той няма да ви избута на назад във времето, като ви кара да чувствате, че вниманието му би трябвало да бъде просено.

Правилният човек ще ви обича с цялото си сърце - даже и тези елементи от вас, които са били счупени, преди да се срещнете с него. Той знае, че заслужавате единствено най-хубавото.

До него ще почувствате най-прекрасния подарък, който би могъл да получите от ориста. Той ще се гордее с вас.

Той ще отвори тези кътчета на сърцето ви, за които даже не сте подозирали, че съществуват. С верния мъж ще усетите нещо, което в никакъв случай до момента не сте чувствали.

Той в действителност ще си намерения, че другите неуместни неща, които вършиме, са очарователни. Благодарение на тях той ще ви обича още повече.

Ще направи всичко това, тъй като е верният човек!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР