Той ще оптимизира работата на водното дружество. Миков има задача

...
Той ще оптимизира работата на водното дружество. Миков има задача
Коментари Харесай

Валери Миков е новият управител на „ВиК“ ЕООД – Благоевград

Той ще усъвършенства работата на водното сдружение.

Миков има задача да стабилизира финансово ВиК-Благоевград, да създаде планове за рационализация на ВиК инфраструктурата, да вкара нововъведения и енергийна успеваемост в оборудванията.

Валери Миков е приключил Икономическия университет във Варна, има изкаран курс по „ Мениджмънт и маркетинг “ към УНСС, както и мастер клас „ Регулиране на водната промишленост: Финансови и капиталови решения “ към Американския университет в България. Новият шеф на ВиК-Благоевград познава добре работата на сдружението, в което в интервала април 2002 – март 2010 година е бил основен икономист и началник „ Продажби и инкасо “. От 2011 година до февруари 2022 година е бил шеф на БД „ Спортни парцели “ към Община Благоевград. Започнал е професионалния си път в „ Мини Пирин “ ЕООД, където се е трудил 15 година на разнообразни позиции. 5 година е бил шеф на частни компании.

Ръководството на „ Български ВиК холдинг “ ЕАД разчита на експертизата и опита на Валери Миков в оптималното ръководство на водното сдружение. „ ВиК “ ЕООД – гр. Благоевград е дъщерно сдружение на „ Български ВиК холдинг “ ЕАД, чийто принципал е министърът на районното развиване и благоустройството
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР