Той се бе скрил от лятото, понеже напористи фенки упорито

...
Той се бе скрил от лятото, понеже напористи фенки упорито
Коментари Харесай

Ерген №3 в красива компания

Той се бе скрил от лятото, тъй като напористи последователки настойчиво търсеха Facebook и Инстаграм профила му. От bTV обясниха, че страни от обществените мрежи. С наближаването старта н а шоуто – 14 февруари – ергенът се появи.

" Баси красивия мъж!!! Привлекателен и като физика и като лъчение. Къде ги намирате тези из България, апелирам? ", пита почитателка. Други пък го съпоставят с неоспорим любим като артиста Къванч Татлъту.

В профила  на красавеца може да се забележи, че той тренира крепко и е фен на кучета. Домашният му любим носи името Франки и той обича да си го гушка.

Предаването ще се излъчва два дни в седмицата по традиция. Снимките завършиха преди повече от месец и половина на остров Родос и победителката е ясна, само че се пази в загадка. За сърцето му се борят 25 девойки.

От bTV пък пуснаха първи трийзър на новия сезон. В него виждаме Младенов да кара кабриолет по изящен крайбрежен път, откакто се изкачва по скали и да скача в ледени кристални води. Водещ

на шоуто още веднъж ще бъде Наум Шопов. Луксозната вила, в която ще се проведат фотосите още веднъж се намира на морския бряг.

Автор: hotnews.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР