Той позори България пред европейската общност и нагло лъже посланиците

...
Той позори България пред европейската общност и нагло лъже посланиците
Коментари Харесай

Балтов: Кацаров ни позори и лъже посланиците на ЕС

Той позори България пред европейската общественост и безочливо лъже посланиците на страните от Европейски Съюз у нас “, написа във фейсбук проф. Балтов, съобщи през днешния ден.бг.

Той цитира и прессъобщение от здравното министерство, в което се споделя следното: „ За разлика от предходните Коронавирус талази този път ние организирахме предварителна подготовка ", декларирал той пред дипломатите на среща в резиденция Бояна ”.

“Или Кацаров подценява задачите на европейските страни в България или е изгубил всякаква визия за действителността. Със сигурност посолствата в София наблюдават:
- прокламирането на проект, който изобщо не се ползва на процедура
- въвеждането на " зелен " документ без никакво време за подготовка
- побългаряването на " зеления " документ, с цел да се успокои публичното напрежение и превръщането му в безусловно неефикасен инструмент за ограничение на пандемията и нелегитимен документ в границите на Европейски Съюз
неуспехът на имунизационната акция ”, разяснява Балтов.

“Вместо да признае, че докара здравната ни система до колапс, до момента в който европейските страни към този момент се връщат към естествения си темп на живот, Стойчо Кацаров изяснява аргументите за ниската имунизация у нас " с особености на историята, културата, тоталитарното минало, религията, които са формирали народопсихологията ни ".
Били сме се трансформирали в модел на корумпирана страна, което водело до безнравственост и по тази причина " доста елементарно проникват измежду популацията мистични теории, че ще чипират хората, че тези ваксини ще се употребяват за нещо друго, а не за предварителна защита “.

Кой е Стойчо Кацаров, че да си разрешава да показва народа ни по този метод пред Европейски Съюз? Чува ли неговият шеф Румен Радев какви ги приказва?! ”, попита някогашният шеф на „ Пирогов “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР