Той поиска да излезе на свобода срещу подпискa Георги Николов-Ушатия,

...
Той поиска да излезе на свобода срещу подпискa Георги Николов-Ушатия,
Коментари Харесай

При самозащита ли е действал Ушатия, когато наръгал Димитър-Папица в Поморие?

Той изиска да излезе на независимост против подпискa

Георги Николов-Ушатия, който невъзмутимо наръга и за малко не умъртви 27-годишния Димитър Продромов-Папица, е работил при самоотбрана. Тази теза разви юристът му през днешния ден в правосъдната зала.

44-годишният мъж бе докаран в Окръжния съд за гледане на мярката му за неотклонение. Прокуратурата изиска той да остане в ареста за непрекъснато. Обвинението е за опит за ликвидиране. Ако бъде приет за отговорен, Георги Ушатия ще получи наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години. Той остана безгласен в съда, единствено измрънка, че желае най-леката мярка – подписка.

Според Окръжния съд в Бургас обаче няма доказателства обвиненият да е работил при самоотбрана и го остави в ареста.

Видът на Георги Ушатия, който е добре прочут на полицията с множеството си престъпни прояви, безусловно шокира всички. Той е невисок, слаб, наподобява, че тежи едвам 50 кг. Хората в Поморие се чудят по какъв начин мъж с това телосложение е съумял да нападне и да наръга 27-годишен здрав мускулест мъж. Той нанесъл съществени удари с острието, които били на милиметри от сърцето на помориеца. Димитър Папица се отървал по знамение. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР