Той подчерта, че Корнелия Нинова се обявява за незабавно подновяване

...
Той подчерта, че Корнелия Нинова се обявява за незабавно подновяване
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Политическото лицемерие в момента е ужасно

Той акцентира, че Корнелия Нинова се афишира за неотложно възобновяване на връзките с „ Газпром “, само че предходното държавно управление скапва контракта, а тя е министър на стопанската система и вицепремиер в същото това държавно управление.

„ Виждате ли логичност някаква? Няма “, съобщи той.

„ Вижте им клопките – за какво ограниченията за бизнеса са единствено до началото на септември, продължи водачът на ГЕРБ. Вдига се инфлацията, вземаш от хората повече пари и си пълниш бюджета, само че хората обедняват, по тази причина ние я държахме ниска “, акцентира Борисов.

„ От година и половина – две сме изчегъртани, няма ни, кой е отговорен за хаоса и разрухата?, попита водачът на ГЕРБ.

„ ПАВЕЦ „ Чаира “ беше разсипан, с цел да не създава на ниска цена ток, упрекна още водачът на ГЕРБ. Целта била „ да стане на „ Джемкорп “ договорката с батериите “. А най-хубавата зелена батерия в света бе „ Чаира “, по тази причина я счупиха “, добави Борисов.

„ Политическото двуличие е извънредно сега. Протестират пред президентството, само че и Политическа партия и Демократична България споделят, че Българска социалистическа партия са най-хубавия сътрудник “, сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР