Моли-Мей Хейг смая феновете си, след като избра да лети

...
Моли-Мей Хейг смая феновете си, след като избра да лети
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг озадачи феновете, тъй като се отказа от частния самолет за бюджетна авиокомпания за моминското парти на сестра си

Моли-Мей Хейг смая почитателите си, откакто избра да лети с бюджетна самолетна компания за моминското празненство на сестра си, откакто нормално избираше за частни самолети.

24-годишната звезда от „ Островът на любовта “ беше цялата усмихната, до момента в който празнуваше сестра си Зоуи преди сватбата й. Моли-Мей държи почитателите си в течение с многочислените си обилни празници през цялата година – от Дубай до Малдивите и Алпите. Моли-Мей, чието положение се прави оценка на £6 милиона, нормално лети със личния си частен аероплан или с самолетни компании от висок клас.

Въпреки това, когато се причисли към кокошката на сестра си, Моли-Мей беше цялата усмихната, до момента в който се качваше на полет на Ryanair. Те отлетяха за Ибиса, а Моли-Мей съобщи: „ Планирах най-хубавия уикенд за нея. През годините майката на едно дете беше подложена на критика, че не мисли за въглеродния си отпечатък и беше изправена пред изказвания, че „ перчи с благосъстоянието си “, до момента в който летеше частно.

И въпреки всичко някои откриха проблем с ней...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР