Той не иска да се жени? Задайте само 1 въпрос!,

...
Той не иска да се жени? Задайте само 1 въпрос!,
Коментари Харесай

Той не иска да се жени? Задайте само 1 въпрос!

Той не желае да се дами? Задайте единствено 1 въпрос!, поучават психолози. Какво в действителност желаят мъжете и дамите, когато са във връзка, надали има някой който да не си е задавал този въпрос.

Има подобен комичен проблем. Тоест има тя и той. И той не желае да се дами за нея. Какво е за него да се ожени?

Това евентуално е да живее с нея, да даде забележителна част от прихода си, да се връща при нея вечер, да поправя счупени кранове, да яде вечерята, сготвена от нея, да спи с нея, да се разсъните дружно, да закусвате, да тръгнете по работите си, да предупредите, когато ще се върнете, връщане…

Мъжът, който не желае да се ожени за теб. И той също е като децата, би трябвало да бъде сит, обгрижен, да му обърнете внимание, да му се порадвате. Децата евентуално би трябвало да излизат през уикендите, както нормално вършат уважаваните татковци. И доста, доста други неща.

А той не желае нищо от изброеното. От оферти лист той желае единствено да спи с нея. И може би малко от вечерята и подаръците.

А в този момент – гвоздеят на програмата. Той не желае да се дами за нея, само че тя! Тя желае да се омъжи за него.

Не изтървайте момента и непосредствено попитайте колегата си какви проекти има за вашата връзка. Не си губете времето, то е най-ценният ви запас.

Момичета, в случай че желаете да сте щастливи – заемете се на първо място с логиката на психиката и физиологията си.

И по-късно с всичко останало. Жените, които страдат от обстоятелството, че мъжете им не са „ нито риба, нито птица “, в началото избират сътрудник, който не е от тяхната категория: по-малко деятелен, уверени в себе си с вярата, че „ той ще се промени, аз ще му оказа помощ “. Обикновено това идва от обстоятелството, че самата жена не осъзнава „ цената си и наподобява като пърхаща пеперуда. Защо вашият човек е „ ни риба, ни птица “?

Втората причина е страхът да останете сами и да изглеждате като неудачничка „ без мъж “.

Тук психолозите се обръщат към обществото с апел: дано всички дружно позволим на една жена да бъде необвързана и да няма деца, вместо да я караме да „ наподобява обичайно “, с цел да ражда нещастни бракове и нещастни деца.

Третата причина е невъзможността човек да ръководи половата си сила и затова може да има полов контакт с всеки

Случайната връзка за дамата не е толкоз безобидна, що се касае за мъжа: дамата се привързва прочувствено към половия сътрудник незабавно след първия контакт. Това си е чиста физиология.

Това се употребява от мъжът-жиголо: той търси дама, която има и трите страхове и сполучливо подреждат живота си. Затова, девойки, в случай че желаете да сте щастливи – апелирам, заемете се на първо място с логиката на психиката и физиологията си. Ние сме разнообразни, само че природата ни е основала да не можем един без различен в този живот. Травми във връзките не липсват, само че ние имаме силата да ги преодоляваме и да живеем в синхрон.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР