Той може би е най-обичаният от публиката член на британското

...
Той може би е най-обичаният от публиката член на британското
Коментари Харесай

Докато принц Хари се подготвя да стане баща, нека го видим през годините!

Той може би е най-обичаният от публиката член на английското кралско семейство и сигурно наподобява и се държи по този начин, че да бъде харесван. Не единствено тъй като е „ неприятното момче “ на семейството, а и тъй като Хари е обаятелен и типът му на „ радостен патиланец “ доста оказва помощ за това хората да го усещат непосредствен и земен.

Червенокосият принц е роден през 1984 година и се споделя Хенри Чарлз Албърт Дейвид. От много години е скъсал с купоните и се занимава с щедрост главно в Африка, както и с организацията на Invictus Games за военни ветерани. Той е първият член на фамилията, който е стъпвал на Южния полюс. Доста е добър в полото и ските и не се опасява да забавлява публиката, до момента в който взе участие в разнообразни спортни начинания. Казват, че е любим на баба си и нищо чудно, щом съумя да я включи в промо видеото на Invictus Games със семейство Обама преди няколко години. 



И до момента в който чакаме новото кралско бебе да се появи и да повлече със себе си нова световна фикс идея (за последваща приказна кралска женитба би трябвало чакаме най-малко 20 години), дано надникнем в албума на Хари през годините. Разбира се, започвайки от неговата майка – принцеса Даяна. Вижте ги в галерията!

 
Хари и Мегън в лабиринта на кралските парцели

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР