Той каза, че не е привърженик на това да хвали

...
Той каза, че не е привърженик на това да хвали
Коментари Харесай

Без да звучи бенефисно, защото още нищо не се знае - Главчев се...

Той сподели, че не е последовател на това да хвали себе си и сътрудниците си и да поздравява някого за добре свършена работа:

" Макар че към този момент стандартите са такива, че в случай че някой си свърши работата, би трябвало да бъде поздравяван, само че аз не го схващам по този начин ", сподели Главчев и добави, че кабинетът няма от какво да се срами от свършеното през последните три месеца.

 

Думите идват на фона на в Народното събрание на проектокабинета " Желязков ". Дебатът ще стартира в 13:00 часа, съгласно признатата стратегия на Народното събрание.

 

" Основната ни задача беше организирането на почтени и транспарантни избори и това се случи, както всички видяха. Не е имало никакви кавги несъмнено за първи път, откогато се организират избори ", съобщи Главчев. От Обединение " Честни избори " обаче ни демонстрираха някои парадокси към изборите -

 

" Казахме, че ще следваме определения път от България от доста държавни управления преди нас – вършим и това. 20 години сме член на НАТО, всички споделят, че сме благонадежден и предан сътрудник. По-малко години сме член на Европейския съюз – и там всички знаят, че стоим доста добре ", уточни Глачев, който бе заплетен в към геноцида в Сребреница по време на тези три месеца.

" Имаше спекулации, че надали не имаме интерес да даваме позволение за една болница ", сподели още Главчев, имайки поради построяването на частна национална детска болница. " Ние по този начин раздвижихме Националната детска болница, че към този момент е скъсен срокът на половина за разчистването на терена, проектът, който ЕЦБ ще даде по какъв начин да протича нататък строителството също е скъсен и се чака до началото на 2025 година да стартира строителството ", уточни той. На този декор -, като ги ревизира и по сигнал на Главчев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР