Той идва естествено и лесно. Човек, предопределен от съдбата. Този,

...
Той идва естествено и лесно. Човек, предопределен от съдбата. Този,
Коментари Харесай

Когато един човек обича истински, той ще остане - въпреки всичко и заради всичко

Той идва естествено и елементарно. Човек, съдбоносен от ориста. Този, с който би трябвало да вървите по пътя и да преодолявате всички трудности и компликации.

Как разбирате, че точно той е вашият човек? Това не е криптирано известие, което би трябвало да бъде разгадано. Не е нужно да търсите доказателства, знаци, аргументи и претекстове, с цел да се убедите, че ще бъдете дружно.

Човекът, с който ви е писано да живеете, просто ще се появи и ще остане. Въпреки компликациите, макар различията от време на време, макар че любовта не е приказка, той ще остане. За разлика от всички други... До него няма да се постанова да се колебаете или внимателно да гледате в бъдещето. Всичко ще бъде просто и красиво. Е, може би не толкоз просто, само че сигурно същинско.

Това не е индивидът, който, както се надявате, един ден ще пристигна на бял кон с голям букет цветя и ще се влюби във вас вечно. И това не е индивидът, за който сте единствено един от „ експонатите на сбирката му “. И не е този, който крие връзката ви, тъй като не е сигурен. И сигурно не е индивидът, с който в никакъв случай не приказва за възприятията си, тъй като се опасява.

Всичко е доста по-просто: Човекът, който би трябвало да бъде с вас, ще бъде с вас. Без значение какви са събитията и какви трудности може да се наложи да преодолеете. Той ще остане.

Вашият човек - той съществува, без значение дали го желаете или не, без значение дали вярвате в него или сте престанали да чакате от дълго време.

Вашият човек е този, с който желаете да прекарате цялото си време. И нищо няма да му попречи, той ще бъде постоянно до вас, с положително и зло. Това е този, до който ще се почувствате същински.



Вашият човек е този, до който ще се почувствате в сигурност. Ще забравите за това по какъв начин постоянно сте се страхували да пуснете някой прекомерно покрай себе си, с цел да избегнете болежка и отчаяние.

Това е човек, чието наличие в живота ви безусловно ще промени всичко. Животът ще стане по-хубав, вие ще станете по-добри, ще се научите да пеете, танцувате, да мечтаете - да всичко. Веднага ще забележите тези промени, тъй като нищо сходно не се е случвало до момента.

Привличането и пристрастеността са едно. Лесно е и прелестно. Задълженията са различен въпрос. Това е по-сложно. Това плаши мнозина, само че не и тези, които се обичат същински.

Ето за какво се научете да вършиме разлика сред връзките, които са същински и тези, които в действителност въобще не са.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР