Той е топатлетът Ростислав от култовия за няколко поколения филм

...
Той е топатлетът Ростислав от култовия за няколко поколения филм
Коментари Харесай

Героят от Вчера прикован на инвалидна количка

Той е топатлетът Ростислав от паметния за няколко генерации филм Вчера, той е непобедимият герой Фери от Без драскотина, той е занимателният персонаж с спортния екип, към който се върти сюжетът на най-касовия кинохит на последните 30 година Мисия Лондон, той е звезда и от доста други български, шведски и британски тв сериали и игрални продукции.

Секссимволът от 80-те и 90-те години Георги Стайков, който последно гледахме като олигарх в обиколилата над 100 страни бг поредност Под прикритие, е прикрепен на инвалидна количка. Сензационната вест е поднасена от самия артист.


В изповед за Галерия той споделя, че страда от множествена склероза. От година не може да излиза от у дома. Оставен е на произвола на ориста, без грижи даже от обществения патронаж в Бургас, където живее откакто в продължение на 35 години кариерата му го движеше сред София, Лондон и Стокхолм.

Най-сниманият български артист от края на соца и зората на демокрацията споделя, че му се живее, макар тежката диагноза за ненадейно приближаващата се гибел.

Сякаш над бързо изгралите звезди от неговия клас тегне проклинание. Преди малко повече от 10 години без време си отиде един от известните състуденти на Жоро - Андрей Баташов. Напомняме какво самият той описа за него, Христо Шопов, Дарина Павлова и другите си другари от времената във ВИТИЗ пред СЛАВА самият Стайков
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР