Той е само на 8, когато завършва средното си образование.

...
Той е само на 8, когато завършва средното си образование.
Коментари Харесай

Защо детето чудо Лоран иска да учи в Германия


Той е единствено на 8, когато приключва междинното си обучение. На 11 години към този момент има бакалавърска степен, а в този момент стана ясно къде желае да продължи образованието си. Лоран Симонс от Белгия е най-известното дете знамение в Европа.

Лоран Симонс

Медиите го назовават най-известния вундеркинд в Европа. Лоран Симонс е роден в Белгия, а родителите му овреме виждат неговите необикновени качества. В последна сметка се оказва, че на момчето надвишава 145.
Редакцията предлага
" Искам да избавям живот "

На 4-годишна възраст Лоран е признат в първи клас, а на 8 години приключва междинното си обучение, след което стартира да следва електротехника в Техническия университет в Айндховен, Нидерландия.

За да бъде най-младият висшист в света, Лоран желае да приключи образованието си на 10-годишна възраст. Но управлението на университета взема решение, че този период на образование е нереалистичен. Разразява се спор, защото родителите на детето знамение не са съгласни с това решение. В последна сметка Лоран напуща Техническия университет и се трансферира да учи физика в университета в Антверпен, където на 11 години приключва бакалавърска степен - с отличие. Лоран усвоява образователното наличие единствено за една година.

Тези дни стана ясно, че Лоран желае да продължи образованието си в Германия, където е минал пробно образование. Детето знамение ще продължи да учи същата компетентност по магистърска стратегия във факултета по физика на Мюнхенския университет " Лудвиг Максимилиан " и в Института по квантова оптика " Макс Планк ".

Най-известното дете знамение в Европа

В рамките на реформаторски план за битка с рака на червата Лоран е разработвал с интернационален екип от откриватели най-силния лазер в света. Надеждите са, че тази нова технология ще спомогне за разпознаването на рака в ранен етап благодарение на кръвен разбор. " Искам да избавям живот ", споделя самият Лоран в тази връзка.

Един от водещите университети в Европа

Мюнхенският университет " Лудвиг Максимилиан " е приет за едно от водещите висши образователни заведения в Европа. Университетът е учреден през далечната 1472 година и е един от най-големите в Германия - разполага с 18 факултета, в които се образоват общо над 50 000 души.

Институтът по квантова оптика се намира в мюнхенското предградие Гархинг. Там се правят проучвания на квантовата материя при рисково ниски температури. Освен това се изследват мощни магнитни полета и се вършат опити в областта на теорията на квантовата информация и лазерната спектроскопия.

*****

Разгледайте и тази фотогалерия:

Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР