Той е наследник на една от най-големите династии в Америка,

...
Той е наследник на една от най-големите династии в Америка,
Коментари Харесай

Каролин Бисет и Джон Кенеди младши – разказана любов

Той е правоприемник на една от най-големите династии в Америка, „ американският принц ” Джон Кенеди младши. Тя е нормално момиче, продавачка в магазин на Calvin Klein в Бостън. Но толкоз „ нормално “, че остава в историята като един от знаците на минимализма и елегантността. Казват, че вдъхновението зад сватбената рокля на една друга американска Пепеляшка – Меган Маркъл, е роклята на Каролин за сватбата й с Джон през 1996 година

Историята на Джон и Каролин е такава, каквато би трябвало да бъде всяка приказна история. Кара хората да мечтаят, да ги помнят и да отхвърлят всяка сянка над тази обич. Млади, красиви, богати и вечно щастливи – това са Джон и Каролин. Може би защото са към този момент мъртви или тъй като имаме потребност да имаме вяра в мита за безконечната обич.

Очи с цвят на небе и златно руса коса, висока и слаба, Каролин е ходещ модел на американската фантазия. Нейният генезис е непретенциозен, лишен от всевъзможен искра, само че у нея има натурален аристократизъм, извънредно възприятие за жанр и остър разум. От Calvin Klein правят оценка, че момичето зад щанда има огромен капацитет, и Каролин се реалокира в рекламния отдел на марката в Ню Йорк. Там незабавно я поема една обществена среда, с която не е привикнала – богати, известни, значими хора. В тази среда Каролин среща Джон Кенеди младши. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Carolyn Bessette Kennedy (@allforcarolyn)

Той е роден 17 дни след като Кенеди се настанява в Белия дом, а на три години, облечен в синьо палтенце и червени обувчици, е паралелно до майка си Джаки на погребението на татко си. Пораства като същински Аполон – хубав, атлетичен, богат, въплъщава фантазията на американците за втори президент Кенеди. Публиката му прости всички неточности на младостта, а в дългия лист с любовните му завоевания са Дарил Хана и Мадона.

Тяхната връзка стартира доста мощно – пристрастеност и обич с един влюбен и добър принц. Кой не го мечтае? Приятелите им споделят, че Джон я е обожествявал. Не можел да се стърпи да не я прегръща непрекъснато, да играе с косата й...

Каролин става известна за една нощ,
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР