Той е един от най-обичаните и талантливи актьори в Холивуд,

...
Той е един от най-обичаните и талантливи актьори в Холивуд,
Коментари Харесай

Анджелина Джоли с нови обвинения в насилие към Брад Пит

Той е един от най-обичаните и надарени артисти в Холивуд, а тя е емблема за хубост от няколко десетилетия. Любовта им беше бурна, фамилията им – огромно и щастливо. Докато не взеха решение да се разделят. Възможно ли е под блестящата повърхнина бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит да е бил призрачен сън? Постоянните обвинявания от страна на актрисата към бащата на децата ѝ допускат точно това. Според нова информация на People юристите на Анджелина Джоли настояват, че „ физическото принуждение “ от страна на Брад Пит над нея е почнало още преди случая със самолета им през 2016 година Приятел на Пит, осведомен със правосъдния им спор през годините, твърди, че екипът на Джоли пуска „ подвеждаща, неточна “ информация „ като средство за разпръскване “. Анджелина Джоли твърди посредством юристите си в ново правосъдно дело, че бившият ѝ Брад Пит е бил нападателен към нея преди случая в аероплан през 2016 година, който я накара да подаде молба за бракоразвод.

Като част от продължаващата правосъдна борба на някогашната двойка за тяхната френска винарна Шато Миравал, на 4 април правният екип на актрисата подаде молба за обявяване на известия, които съгласно тях ще потвърдят, че 60-годишният Пит не би разрешил на 48-годишната Джоли да продаде своя дял от винарната за него, в случай че не се съгласи на по-сериозно съглашение за дискретност. Екипът на актрисата от дълго време твърди, чеБрад се пробва да изнудва някогашната си с продажбата на бизнеса им, с цел да ѝ затвори устата по отношение на неприятни елементи от брака им.

В рамките на новия иск юристите на Джоли настояват: „ Докато историята на Пит за физическо принуждение над Джоли стартира доста преди пътуването на фамилията със аероплан през септември 2016 година от Франция до Лос Анджелис, този полет отбелязва първия път, когато той обръща физическата си експанзия върху децата, като Джоли незабавно го напусна. “ Представител на Пит отхвърли коментар пред People.

„ Това е модел на държание – всякога, когато има решение, което опонира на другата страна, те [Анджелина и юристите ѝ] пускат подвеждаща, неточна и/или неуместна информация за разпръскване “, изяснява пред медията другар на Пит.

„ Имаше дълъг развой за настойничество, който включваше цялата история на връзката им и арбитър, който изслуша всички доказателства, въпреки всичко му даде настойничество 50/50 “, напомня още източникът.

Според страната на Джоли е нямало да се стигне до делото за винарната, в случай че Пит бе купил каузи на някогашната си, когато тя му прави предложение. Адвокатите на Джоли обаче настояват, че Пит е отказал договорката, в случай че не подпишат строго съглашение за неразгласяване на информация. Те допускат, че без подобен контракт артистът се е страхувал, чезапечатаните документи, част от тяхната траяла години борба за настойничество, могат да бъдат оповестени обществено.

„ Запечатаното досие на Джоли, което включва имейли, резюмета на свидетелски показания на фамилията и други доказателства, накара Пит да се опасява, че информацията може в последна сметка да стане обществена “, пишат нейните юристи, добавяйки, че Пит желае Джоли „ да обещае безмълвие посредством контракт “. В документ от юни 2023 година от правния екип на Пит обаче се твърди противоположното. Преди няколко дни пък излезе информация, че Брад Пит прави крачка обратно и се отхвърля от делото за настойничество върху децата си.

„ Клаузата обясни, че няма да има ограничаване върху правото на Джоли да приказва по отношение на бракоразводното дело с Пит или попечителството. Тя категорично предвиждаше: Този ангажимент не лимитира способността на която и да е страна да предявява искове, документи или свидетелски показания във всяко правосъдно произвеждане. “

Друг източник твърди пред People, че Джоли „ не желае да повдига нито един от тези персонални въпроси и го прави единствено тъй като делото на Пит против нея я принуждава да се пази “.

Източникът прибавя, че „ в случай че това в действителност стигне до съд, [Джоли] ще бъде принудена да употребява всички доказателства в процеса, без значение дали желае или не. “ През 2022 година Пит съди Джоли и нейната някогашна компания Nouvel за това, че са продали нейната половина от винарната на съветски олигарх. По този метод Брад твърди, че някогашната му се е противопоставила на съглашение, което съгласно него са сключили, с цел да не продават без утвърждение от другата страна.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР