Това заяви в ефира на Нова телевизия бившият началник на

...
Това заяви в ефира на Нова телевизия бившият началник на
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов: Киев ще стане капан за руската армия

Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният шеф на защитата ген. Константин Попов.

Според него Путин няма да реализира нищо, в случай че забие съветския байрак в Киев, тъй като тежестта на Украйна към този момент е на Запад.

„ Руският център на тежестта е Москва и в случай че до 24-ти февруари той беше недостижим, в този момент виждаме, че той се нападна с стопански средства, с политически средства, тъй че колкото по-дълго продължава войната, толкоз по-уязвима става Русия. Войната не е единствено за Украйна или Русия. Тя е за световното преразпределение на света и търсене на резистентност в един предстоящ свят “, предвижда ген. Константин Попов.

Според него в този спор не всичко зависи от Путин и Зеленски: „ Дори украинският президент да желае да отстъпи, не знам дали хората, които се снимат с оръжието биха му разрешили “.

„ В момента Путин води война на два фронта. Той търси по какъв начин да стабилизира стопанската система и по едно и също време с това води война в Украйна “, разяснява още ген. Попов.

Според него се спуска нова желязна завеса. „ В България би трябвало да преструктурираме стопанската система си, вътрешната, както и политиката си с Европейски Съюз “, счита някогашният шеф на защитата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР