Това заяви председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото

...
Това заяви председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото
Коментари Харесай

Политик: Феодализираме се, очаквайте частни армии

Това съобщи ръководителят на партия "Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на телевизия "България он ер ".

Според него по този метод на процедура България към този момент влиза в един съвсем неспасяем интервал на пълзяща феодализация и към този момент можем да чакаме да се появят и частни армии.

Според Николай Марков, някогашен чиновник в НСО, в дребните обитаеми места, където частните охранители се грижат за сигурността на хората, всички поданици демонстрират схващане и са удовлетворени.

"На този стадий Министерство на вътрешните работи не може да направи това, което може частната охранителна активност ", безапелационен беше Марков.

Според Костадин Костадинов полицията има потенциал да се оправи с битовата престъпност в селата, само че политически чадър над избрани хора пречи на това. По думите му при намаляващо население и обитаеми места, а в това време повече служители на реда, няма по какъв начин това да е невероятно и даде за образец Румъния.

"Там има специфична селска полиция, която на процедура ликвидира битовата престъпност за по-малко от 6 месеца ", съобщи той. Николай Марков пък беше безапелационен, че по този начин или другояче системата на Министерство на вътрешните работи не може да бъде заместена от нищо, без значение, че някои обитаеми места ще бъдат поети от частна защита.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР