Това заяви пред медиите държавният глава Румен Радев от Бургас,

...
Това заяви пред медиите държавният глава Румен Радев от Бургас,
Коментари Харесай

Радев от Бургас: Самоотвержеността на полицаите плаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят трафик

Това съобщи пред медиите президентът Румен Радев от Бургас, където през днешния ден е ден на печал поради убитите по време на работа двама служители на реда - Йордан Илиев и Атанас Градев. Те бяха отнесени от рейс, пренасящ незаконни мигранти. 

 

“Тук съм, с цел да изразя съболезнования към околните, фамилиите и сътрудниците на старши служител на реда Атанас Градев и младши контрольор Йордан Илиев. България изгуби двама доблестни служители на реда, отдадени до дъно в своя дълг в името на законността и сигурността на българските жители. Те са чест и образец за всички нас. Гибелта на двамата служители на реда е разследване от дългогодишната безотговорност на хора, които провеждат и закрилят незаконния трафик на мигранти в страната и в Европа ”, уточни Радев. 

 

Държавният глава прикани за усилване на подхванатите ограничения за изцяло рационализиране и увеличаване на защитата на българската граница и недопускане на сходни случаи за в бъдеще. 

 

Днес в Бургас ще се състои и траурната гала, където с почести ще бъдат изпратени двамата починали служители на реда. Близки и другари на починалите служители на реда още от сутринта сервират цветя на лобното им място. От 17.00 ч. в града се провежда бдение, с което да бъде почетена паметта на двамата герои.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР