Това заяви пред журналисти депутатът от Има такъв народ Станислав

...
Това заяви пред журналисти депутатът от Има такъв народ Станислав
Коментари Харесай

Балабанов: Темата с визите за САЩ и приемането ни в Шенген са надграждане

Това съобщи пред публицисти депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

Повод за коментара му е. В нея водачът на партията съобщи, че в случай че " лоялните ни сътрудници " в лицето на Европейски Съюз и Съединени американски щати упорстват Република Северна Македония да влезе в Европейския съюз, би трябвало да бъдат отстранени визите за Вашингтон и България да стане част от Шенген. Това провокира остри реакции както у нас, по този начин и

По думите на Балабанов позицията на Трифонов е като на жител, само че " ИТН " я поддържа. Не отговори директно на въпрос дали в последна сметка това ще се трансформира в изискване за допускането на РСМ в Европейски Съюз.

" Фундамента, на който стъпваме, е Договора за добросъседство и другарство, тъй като РСМ първо би трябвало да отстранява езика на омразата. Няма по какъв начин да започват договарянията преди РСМ да извърши най-важното изискване - да съблюдава контракта си ", уточни Балабанов и добави, че тематиката за визите за Съединени американски щати и участието ни в Шенген са надграждане.

" Идеите в поста на господин Трифонов във връзка с това, че би трябвало да паднат визите за нас като жители за навестяване на Съединените американски щати и да влезем в Шенген са изцяло разумни на база лоялността ни като сътрудник на Европейски Съюз и НАТО от толкоз доста години. За страдание постоянно оставаме някъде в чакалнята. След като нашите лоялни сътрудници толкоз са се забързали за някъде и имат искания във връзка с бързото приемане на съответна страна в Европейски Съюз, разумно е да извършва и обещанията си към лоялния си сътрудник от толкоз доста време ", уточни още Балабанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР