Това заяви пред ФрогНюз Любомир Аламанов. Ето и цялото интервю:

...
Това заяви пред ФрогНюз Любомир Аламанов. Ето и цялото интервю:
Коментари Харесай

Любомир Аламанов пред Фрог: Някои са готови да хвърлят страната в кошмар и разруха само за да вземат процент повече

Това съобщи пред ФрогНюз Любомир Аламанов.

Ето и цялото изявление:

Господин Аламанов, какъв брой беше предстоящ този процес в Народното събрание при гласуването оставката на Никола Минчев като началник на Народното събрание?

Донякъде беше предстоящ. Ситуацията за жалост удивително припомня случилото се през 1992 година, когато един съдружен сътрудник напуща обединението и държавното управление на Филип Димитров, стопират промените, обръщат се против държавното управление, сменя се ръководителят на Народното събрание, поставя се комфортна фигура, която позволява новата коалиция сред опозицията и досегашния сътрудник, в сянка всички да изберат програмно държавно управление отпред с Любен Беров и да последват две години успех на мафията.

Всъщност по този начин стартират годините на мутрите.

Ако това нещо се случи и в този момент, доста е тъжно за българската народна власт. Хората би трябвало да са нащрек. Искрено скърбя, че не съм в България, с цел да изляза на митинг.

Знак ли е това за вота на съмнение? Предрешен ли е?

Силно се надявам, че някои от депутатите ще проявят някакъв разсъдък, достолепие, ще се замислят и след време с какво имената им ще останат в историята. Онези депутати от 1992 година, които предадоха държавното управление и доверието на хората, по-късно доста бързо изчезнаха от политиката и публичния живот. Бяха покрити с срам.

Ако не го създадат, уповавам се най-малко да няма държавно управление вид “Беров” и да отидем към нови избори.

Колко е добре това в сегашната обстановка? Живеем във време на война, чудовищна инфлация…

Ужасно е. По време на война… Виждате какво вършат през днешния ден от “Газпром”, все пак, че някои страни заплащат в рубли. Всеки миг може да избухне международна рецесия. В България върлуват няколко рецесии. И едни политици, единствено и единствено да се докопат до властта, да спрат разкритията, да няма промени в правосъдната система, са подготвени да хвърлят страната ни в призрачен сън и съсипия. Само и единствено да вземат някой % повече. Това е непоносимо и историята ще ги накаже.

изявление на Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР